Sermaye Piyasaları Kongresi Duyurusu

Üniversitemizin de katkı verdiği “Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi”, 4-5 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul Levent Wyndham Otel’de gerçekleştirilecek. Kongrede; hisse-türev-fonlar-forex-startup-portföy yönetimi-GYO-özel sektör borçlanma araçları konuları üzerinde uzmanlar sunumlarını yaparken, kariyer sunuşları ve eğitimler de yer alacak.

Kongre oturumlarına ve eğitimlerine üniversitemizden 60 akademisyen ve öğrenci ücretsiz olarak katılabilecek. Kongreye katılmak isteyenler Ticari Bilimler Fakültesi Fakülte Sekreterliği ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Fakülte Sekreterliğine başvuruda bulunabilir.

Katılımcı adaylarının güvenlik önlemleri nedeniyle kimlik numarası, isim soyadı, e-posta ve telefon bilgilerini bildirmelidir. 60 kişilik kontenjan dolduğunda, katılımcı adayları kendi imkanlarıyla kayıt kısmından 50 TL karşılığında gümüş katılımcı kategorisinde katılım gerçekleştirebilir.

Ulaşım için 4 ve 5 Kasım 2016 günlerinde 08.00’da Üniversitemiz Rektörlük önünden araç kaldırılacak. Dönüşler ise Leventten Kampüse 4 Kasım Cuma günü 17.30 ve 5 Kasım Cumartesi günü 16.00’da yapılacak.

Detaylı bilgi için: www.sermayepiyasalari.com