PwC TÜRKİYE GERMAN TEAM İLE YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞ BİRLİĞİ

Tüm ilgilenenlerin dikkatine!

PwC Denetim, Vergi ve Danışmanlık Hizmetleri şirketiyle Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İşletme Yönetimi (Almanca) bölümü kurdukları iş birliğiyle yaz kampı gerçekleştirecektir. 26.07.2021- 30.07.2021 tarihinde Yeditepe Üniversitesi kampüsünde yüz yüze gerçekleşecek bu eğitim programı tamamen ücretsiz olup başvurular kontenjanla sınırlıdır. Yılda sadece bir kez gerçekleşecek yaz kampını tamamlamaya hak kazananlara, PwC ve Yeditepe Üniversitesinin iş birliği neticesindeki "Katılım Sertifikası" verilecektir. Kampta PwC Üst Düzey Yöneticileri; Mülakat Teknikleri Eğitimi, Etkili Takım Çalışması, Case Studies, UFRS benzeri seminerler ve dersler verecektir. Katılımcılar, talep ettikleri takdirde kampüste yer alan misafirhanede konaklayabileceklerdir. Misafirhanede konaklamanın sadece oda fiyatı KDV dahil 100 TL'dir.

*Adaylarda aranan özellik: Bazı dersler Almanca yapılacağı için temel düzeyde Almanca bilgisi gereklidir.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için: burcu.sahin@yeditepe.edu.tr