Prof. Dr. Taner Akbay Bloomberg HT’ye Konuk Oluyor

Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Sürdürülebilirlik için Neler Vadediyor?

Yeditepe Üniversitesi, kuruluşunun 25’inci yılında, geleceğe ışık tutan projelerini, AR-GE çalışmalarını ve üniversite-sanayi işbirliklerini ekrana taşıyor. Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi, akademisyenleri, öğrencileri ve mezunlarıyla gelecek vizyonunu anlatıyor.

Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Taner Akbay, 19 Haziran Cumartesi günü, saat 11.35’te, Eğitim Merkezi’nde Turgut Özay’ın sorularını yanıtlıyor. Prof. Dr. Taner Akbay, programda, günümüz dünyasında malzeme bilimi ve nanoteknoloji alanında yaşanan gelişmelerle ilgili bilgi verirken sürdürülebilirlik için bu alanda yaptıkları çalışmaları anlatıyor.