Prof. Dr. Pelin Hürmeriç ve Öğrencimiz Şebnem Kuk, Bloomberg HT’ye Konuk Oluyor

Etkili İletişim İçin Doğru İletişim Eğitimi

Yeditepe Üniversitesi, kuruluşunun 25’inci yılında, geleceğe ışık tutan projelerini, AR-GE çalışmalarını ve üniversite-sanayi işbirliklerini ekrana taşıyor. Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi, akademisyenleri, öğrencileri ve mezunlarıyla gelecek vizyonunu anlatıyor.

Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve aynı zamanda Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanı Prof. Dr. Pelin Hürmeriç ile Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü mezunu, Medya ve İletişim Yönetimi yüksek lisans programı öğrencisi Şebnem Kuk, 26 Haziran Cumartesi günü, saat 11.35’te, Eğitim Merkezi’nde Turgut Özay’ın sorularını yanıtlıyor. Prof. Dr. Pelin Hürmeriç ve Şebnem Kuk, bir iletişimcinin çok yönlü gelişimi ve çağı yakalaması için nasıl bir eğitimden geçmesi gerektiği konusunda görüşlerini paylaşıyor.