Prof. Dr. Metin Balay ve Mezunumuz Pınar Yıldırım Bloomberg HT’ye Konuk Oluyor

Tiyatro Eğitimi Nasıl Olmalı?

Yeditepe Üniversitesi, kuruluşunun 25’inci yılında, geleceğe ışık tutan projelerini, AR-GE çalışmalarını ve üniversite-sanayi işbirliklerini ekrana taşıyor. Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi, akademisyenleri, öğrencileri ve mezunlarıyla gelecek vizyonunu anlatıyor.

Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Başkanı Prof. Dr. Metin Balay ile Yeditepe Üniversitesi mezunu ve Kadıköy Emek Tiyatrosu Kurucusu Pınar Yıldırım, 27 Mart 2021 Cumartesi, saat 11.35’te, Eğitim Merkezi’nde Turgut Özay’ın sorularını yanıtlıyor. Prof. Dr. Balay ve Yıldırım, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde, tiyatroya ve tiyatro eğitimine dair görüşlerini paylaşıyor.