Prof. Dr. Meriç Köksal Akkoç ve Mezunumuz Dr. Ecz. Metin Uyar Bloomberg HT’ye Konuk Oluyor

AR-GE’den Kampüs Yaşamına Yeditepe’de Eczacılık Eğitimi

Yeditepe Üniversitesi, kuruluşunun 25’inci yılında, geleceğe ışık tutan projelerini, AR-GE çalışmalarını ve üniversite-sanayi işbirliklerini ekrana taşıyor. Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi, akademisyenleri, öğrencileri ve mezunlarıyla gelecek vizyonunu anlatıyor.

Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Meriç Köksal Akkoç ile bu fakültenin mezunu, Hürriyet gazetesi yazarı Dr. Ecz. Metin Uyar, 15 Mayıs Cumartesi günü, saat 11.35’te, Eğitim Merkezi’nde Turgut Özay’ın sorularını yanıtlıyor. Prof. Dr. Meriç Köksal Akkoç ve Dr. Ecz. Metin Uyar, programda, AR-GE’den üniversite-sanayi işbirliklerine, kampüs üniversitesi olmanın getirdiği ek eğitim, gelişim ve sosyal faaliyet olanaklarına kadar birçok yönüyle Yeditepe Üniversitesi’nde verilen Eczacılık eğitimine ilişkin bilgiler aktarıyor.