Prof. Dr. Erkut Attar ve Öğrencimiz Buğra Bingöl, Bloomberg HT’nin Konuğu Oluyor

İyi Hekimlik Uygulamaları için Tıp Fakültelerinde Eğitim Nasıl Olmalı?

Yeditepe Üniversitesi, kuruluşunun 25’inci yılında, geleceğe ışık tutan projelerini, AR-GE çalışmalarını ve üniversite-sanayi işbirliklerini ekrana taşıyor. Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi, akademisyenleri, öğrencileri ve mezunlarıyla gelecek vizyonunu anlatıyor.

Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erkut Attar ve Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi Buğra Bingöl, 13 Mart 2021 Cumartesi günü, saat 11.35’te, Eğitim Merkezi’nde, Turgut Özay’ın sorularını yanıtlıyor. Prof. Dr. Erkut Attar, iyi hekimlik uygulamaları için hekim yetiştirme sorumluluğu alan tıp fakültelerinde eğitimin nasıl olması gerektiği konusunda görüşlerini paylaşırken Buğra Bingöl, tıp fakültesini tercih edecek öğrencilere deneyimlerini aktarıyor.