Prof. Dr. E. Şule Aydeniz ve Öğrencimiz Bahar Aydın Bloomberg HT’ye Konuk Oluyor

Uluslararası İşletme ve MYO Eğitimini Almanca Almanın Avantajları

Yeditepe Üniversitesi, kuruluşunun 25’inci yılında, geleceğe ışık tutan projelerini, AR-GE çalışmalarını ve üniversite-sanayi işbirliklerini ekrana taşıyor. Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi, akademisyenleri, öğrencileri ve mezunlarıyla gelecek vizyonunu anlatıyor.

Yeditepe Üniversitesi Almanca Uluslararası İşletme Yönetimi Bölümü Başkanı ve aynı zamanda Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Prof. Dr. E. Şule Aydeniz ile Almanca Uluslararası İşletme Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencisi Bahar Aydın, 5 Haziran Cumartesi günü, saat 11.35’te, Eğitim Merkezi’nde Turgut Özay’ın sorularını yanıtlıyor. Prof. Dr. Aydeniz programda, bölümlerde verilen eğitim ile bölümlerin sunduğu Erasmus, uluslararası staj ve mesleki uygulama olanaklarından söz ederken Bahar Aydın, bu olanakları nasıl deneyimlediğini aktarıyor.