Online Tarım Akademisi Eğitimleri Yoğun İlgi Gördü

Yeditepe Üniversitesi, Büyükçekmece Belediyesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen Tarım Akademisi çevrim içi eğitimleri, önceki gün geniş katılımlı ilk dersle başladı. Öğrenciler arasında, çiftçi de vardı, bankacı da, çevirmen de, pastacı da, ev hanımı da… Kimi balkonunda ve bahçesinde bitki yetiştirmek, kimi ise profesyonel bitki yetiştiriciliği yapmak için eğitimlere katıldı.

Yeditepe Üniversitesi Tarım Ticareti İşletmeciliği Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Metin Turan ve Dr. Öğr. Üyesi Sanem Argın ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Devrim Oskay tarafından verilen, “Kent Tarımı” ve “Arıcılık” konulu eğitimler, 12 Ocak’a kadar sürecek.

Basın Yansımaları: dha.com.tr | aa.com.tr | mynet.com | odatv4.com | haberler.com | sondakika.com