Öğrencimiz Onur Candan ve ortakları tarafından kurulan 'Visionteractive' şirketi Türkiye'de son yıllarda kurulmuş en iyi 10 startup arasına girdi

Öğrencimiz Onur Candan ve ortakları tarafından 2013 yılında kurulan "Visionteractive" şirketi başarılarından dolayı bir ödül daha aldı ve Türkiye'de son yıllarda kurulmuş en iyi 10 startup arasına girdi.

Startup 100TR, Türkiye'nin En Başarılı/En beğenilen Startup 'ları Listesi, girişimcilik eko sistemini desteklemek, başarılı örnekleri öne çıkarmak ve yenilerini teşvik etmek amacıyla oluşturuldu.  ABD'den Finlandiya'ya çeşitli ülkelerde düzenlenen Startup 100 listesi, Türkiye'de melek yatırımcılardan risk sermayesi şirketlerine basından bankalara büyük bir kaynak oluşturmayı hedefliyor. Liste, sektörün önde gelen 58 isminin katkılarıyla, büyük jürinin oylamasıyla gerçekleşti.