Öğrenci Konseyleri Çalıştayı 39 üniversitenin katılımıyla okulumuzda gerçekleştirildi

Konseyler Yeditepe’de Toplandı

Öğrenci Konseyleri Çalıştayı 24-25 Ekim tarihlerinde üniversitemizin ev sahipliğinde düzenlendi. Kurucu Başkanımız Sayın Bedrettin Dalan’ın açılışını yaptığı etkinliğe Türkiye genelinden 39 üniversite katıldı.

Bütünleme sınavlarının üniversiteler yönetimine bırakılması, Bologna Süreci, Üniversitelerin Sosyo-Kültürel çalışmalarının yeterliliği, Pratik ve Teorik eğitim dengesinin yeterliliği gibi önemli konuların işlendiği çalıştayda üniversitelere tek tek söz verildi.

Çalıştayda, üniversite eğitim süreci ve sosyal hayatıyla ilgili önemli kararlar alınırken karşılıklı bilgi alışverişinde de bulunan temsilciler verimli iki gün geçirdiler.