Mezun olmadan e-ticaret girişimcisi olma şansı

Yeditepe Üniversitesi’nde ‘Girişimcilik’ dersini alan yüksek lisans öğrencileri, mezun olmadan sponsor bularak E-Ticaret girişimcisi olma hakkını elde edebilecek

Girişimcilik alanında yaptığı çalışmalar ile insanlığın ve gençlerin geleceğinde fark yaratacak katkılar sağlayan Yeditepe Üniversitesi, öğrencileri için fırsatlar yaratmaya devam ediyor. Yeditepe Üniversitesi Elektronik Ticaret Yüksek Lisans Programında, Girişimcilik dersini alan öğrenciler, gerçek zamanlı projeleri ile sponsor bulmak için yarışacak.

2016-2017 Bahar dönemi sonunda yapılacak yarışmanın Jürisinde PayU, Migros, Şirket Ortağım gibi E-Ticaret şirketlerinden üst düzey yetkililer ve melek yatırımcılar yer alacak. İlk üçe giren proje, jürideki firmalar tarafından finanse edilecek ve öğrenciler henüz mezun olmadan bir E-Ticaret girişimcisi olma hakkını elde edebilecek.

E-Ticaret ve Teknoloji Yüksek Lisans Programında yer alan Girişimcilik dersi, E-Ticaret sektöründen iki profesyonel; Hepsiburada.com’dan CDO üyesi Müge Akkor Kortekin ve beyazkutu.com’un kurucusu, E-Ticaret Danışmanı Serdar Çınar tarafından veriliyor. Girişimcilik dersleri Yeditepe Üniversitesi’nde MIS, E-Ticaret alanında yüksek lisans yapan öğrencilere yönelik olarak açılmış olsa da yüksek lisans yapan tüm Yeditepe öğrencilerine de açık olarak düzenleniyor.