Kültür Sanat Ofisi ve İstanbul Modern - Atma, Dönüştür! Yarışma Sonucu

Kültür Sanat Ofisi, İstanbul Modern Sanat Müzesi, Sürdürülebilir Yeditepe ve Güzel Sanatlar Fakültesi iş birliği ile gerçekleşen Atma, Dönüştür! yarışmamız sonuçlandı.

Mimarlık Fakültesi öğrencimiz Ediz Üstündağ, Monolite eseriyle, Mühendislik Fakültesi öğrencimiz Bengü Mete, Atık Kumaştan Sabahlık eseriyle 1 yıllık İstanbul Modern Kurumsal Kart üyeliği kazandılar.

Öğrencilerimizi gönülden kutlar, juri üyelerimize katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Öğrencilerimizin çalışmaları çok yakında kampüsümüzde sergilenecektir. İki çalışmanın videosuna aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

• Mimarlık Fakültesi öğrencimiz Ediz Üstündağ, Monolite eserini izlemek için tıklayınız.
  • Mühendislik Fakültesi öğrencimiz Bengü Mete, Atık Kumaştan Sabahlık eserini izlemek için tıklayınız.

Yarışmayı kazanan her iki öğrencimizin yapmış olduğu projelerin görsellerine buradan ulaşabilirsiniz.

Juri Üyelerimiz: Prof. Dr. F. Yeşim Ekinci, Prof. Dr. Gülveli Kaya, Prof. Dr. Ece Ceylan Baba, Doç. Dr. Özlem Mutaf Büyükarman, Dr. Öğr. Üyesi Ayşem G. Başar, Dr. Öğr. Üyesi Özgür Köylüoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Barış Gençer Baykan