Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. F. Yeşim Ekinci, Habertürk televizyonunda yayınlanan Yolun Başındayken programında Dr. Görkem İldaş’ın konuğu oldu.
Prof. Dr. Yeşim Ekinci, günümüzün önemli kavramlarından sürdürülebilirlik ve üniversitemizdeki çalışmalara da rehber olan Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ile ilgili görüşlerini paylaştı. Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarının en önemli çıktılarından birinin bir arada çalışma kültürü olduğunu ve Kovid-19’un bize bunu öğrettiğini anlatan Prof. Dr. Ekinci, üniversitemizde öğrencilerin birlikte çalışma kültürünü geliştirmede ve aynı zamanda yetkinliklerinin artırılmasında önemli rol oynayan multidisipliner çalışmalar ve konsantrasyon programları ile ilgili bilgi verdi.
İzlemek için tıklayınız.