Koronavirüsü Hafif Geçirdiğimiz Nasıl Anlaşılır?

Yeditepe Üniversitesi Hastalıkları Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Meral Sönmezoğlu, koronavirüsü farkında olmadan ya da hafif geçirenlerdeki belirtileri açıkladı.

Tüm dünya corona virüsüyle mücadele devam ederken, ölü sayısındaki artış engellenemiyor. Öte yandan hastalığı farkında olmadan ya da hafif belirtilerle geçirenlerin sayısının da hayli fazla olduğu söyleniyor.

Bu yüzden başta ABD olmak üzere birçok ülkede bağışıklık kazanan kişileri tespit etmek için hastalığı hafif atlatanlara yönelik testler geliştiriliyor. Yeditepe Üniversitesi Hastalıkları Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Meral Sönmezoğlu, bu konuda merak edilenleri şöyle anlattı.

Haberin devamı www.yeditepehastanesi.com.tr web sitemizde

Basın Yansımaları: cumhuriyet.com | yenicaggazetesi.com | msn.com | tr.sputniknews.com | dailymotion.com | sozcugazetesi