Kimya Mühendisliği Bölümü’nde Yüz Yüze Yürütülen Deneysel Dersler

2020 Bahar Döneminden itibaren pandemi nedeniyle ertelenmiş olan laboratuvar derslerimiz, 2021 Bahar döneminde, öğrencilerimizin deneysel deneyim kazanabilmeleri için, gerekli önlemler alınarak yüz yüze yürütülmüştür.

Dönem içerisinde, her ders öncesi Üniversite Teknik ekibi tarafından özenle dezenfekte edilen laboratuvarlarda, HES kodlarının düzenli olarak kontrol edildiği küçük gruplar halinde çalışılmıştır. Öğretim üyelerimiz ve ders asistanlarımız, yoğunlaştırılmış haftalık programları özveriyle uygulamaya geçirirken, öğrencilerimizin içinde bulunduğumuz salgın dönemindeki sağduyulu davranışlarıyla etkin bir takım çalışması gerçekleşmiştir.

Bahar 2020, Güz 2020 ve Bahar 2021 dönemlerini kapsayacak şekilde yaklaşık 150 öğrencinin kayıtlı olduğu CHBE 401, CHBE 302, CHBE 301 ve CHBE 213 derslerinde deneyler başarıyla tamamlanmıştır.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

KİMYA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ