KANADA İNGİLİZCE YAZ KAMPI KAYITLARI BAŞLADI

Yeditepe Üniversitesi ve Waterloo Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen İngilizce Yaz Kampı; lise öğrencilerine İngilizce’yi sevdirmeyi, üniversite eğitimi öncesi hazırlık süreçlerine destek vermeyi ve farklı bir kültürü de tanıma fırsatı sunmayı amaçlıyor.
Yaz Kamplarına katılacak öğrenciler , İngilizceyi Waterloo Üniversitesi Renison University College'de öğrenecekler. 30 günde 100 saat yoğun ingilizce dersi verilecek , sınıflar ESF sınıflarında diğer ülke öğrencileri ile karışık yapılandırılacaktır.

TARİHLER:  31 Temmuz -25 Ağustos 2017 Waterloo Üniversitesi, Toronto, Ontario - Kanada,  (Öğrenciler(16-23 yaş) yanlarında Yeditepe Üniversitesinden bir öğretmen ile seyahat edeceklerdir, kamp süresince birlikte olacaklardır. )

5-30 Haziran 2017 (Eşlikçi öğretmen verilmeyecektir, 18 yaş ve üzeri gidebilir )

3-28 Temmuz 2017 ( Eşlikçi öğretmen verilmeyecektir, 18 yaş ve üzeri gidebilir)

KİMLER KATILABİLİR:  Programa tüm lise ve üniversite öğrencileri katılabilir. (16-23 yaş)

2016 Kanada Yaz Kampı Waterloo Üniversitesi
2016 yılı Kanada Yaz Kampı

Detaylı  Bilgi Almak İçin Sürekli Eğitim Merkezi sayfamızı  ziyaret edebilirsiniz.

Yaz Kampı Broşürünü Görmek İçin Tıklayınız