Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. F. Yeşim Ekinci, Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programında, Turgut Özay’ın konuğu oldu.
Üniversitemizde sürdürülebilirlik üzerine yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler veren Prof. Dr. Ekinci, sorumlu üretim ve sorumlu tüketimin çok önemli kavramlar olduğunu vurgulayarak “Biz Yeditepe Üniversitesi’nde bu kavramlar çerçevesinde eğitimimizi şekillendirdik” dedi. Bilimsel metodolojiyi uygulamalı olarak göstermenin önemine işaret eden Ekinci, “İyi bir laboratuvar altyapısı iyi bir üniversitenin temelini oluşturan öğelerden bir tanesidir” diye konuştu.
İzlemek için tıklayınız.