İletişim Eğitiminde Yetkinlik Kazandıran Uygulamalar ve Projeler

q

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı / Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanı Prof. Dr. Pelin Hürmeriç, Habertürk televizyonunda yayınlanan Yolun Başındayken programında Dr. Görkem İldaş’ın konuğu oldu. Adayların üniversitelerin iletişim fakültelerinin öğretim programlarını incelemesi gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Pelin Hürmeriç, “İletişim Fakültelerinin kuram ile birlikte uygulamayı dengeli bir şekilde veren bir eğitim ve öğretim programına sahip olması lazım” dedi. Fakültenin 4 bölümünün doğrudan 5 yıllık akreditasyon aldığını belirten Dekan Yardımcısı Hürmeriç, “Akreditasyon eğitimdeki kaliteyi sağladığınızı gösterebileceğiniz en önemli noktalardan biri…” diye ifade etti.

İzlemek için tıklayınız.