Yeditepe Üniversitesi 1 Adet 2.El Binek Araç Satış İhalesi

b) İhale İlgilisi: Berkan ÖZGÜLER

c) E Posta Adresi: berkan.ozguler@yeditepe.edu.tr

ç) Telefon:0216 578 00 00 / Dahili: 1610

d) İhale Dökümanının Görülebileceği İnternet Adresi:

İhale Konusu İşe İlişkin Bilgiler

a) Usulü, Niteliği, türü ve miktarı: Açık İhale, 1 Adet Sedan Kasa Otomobil Satışı

b) Yapılacağı Yer: Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşkesi Rektörlük Binası Zemin Kat Satın Alma Koordinatörlüğü Ataşehir/İSTANBUL

c) Süresi: Sözleşme imzalandıktan sonra 15 takvim günü içerisinde teslim edilecektir.

d)  İhalenin Tarihi ve saati : 11.12.2023 Pazartesi 11:00

e)  İhale doküman bedeli: 1.000 TL’dir. YEDİTEPE Üniversitesi’nin Yapı Kredi Bankası A.Ş. İnönü   Caddesi Kurumsal şubesi TR30 0006 7010 0000 0073 6936 59 nolu hesabına yatırılır.
İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması: İhale dokümanı teknik şartnamesi hariç idare tarafından bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, ihale doküman örneğini İhale doküman bedeli karşılığı idareden satın alması zorunludur.

f) Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

g) İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

İhaleye Katılabilme Şartları ve İstenilen Belgeler ile Yeterlilik Değerlendirmesinde Uygulanacak Kriterler:

İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

1. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;

1.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğinin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

2. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu ve teklif cetveli.

3. İhale dosyasının satın alındığına dair belge

4. İdari Şartname ve Sözleşme Taslağının okunup kabul edildiğine dair kaşeli, imzalı nüshaları

5. EKAP’tan alınan yasaklı olunmadığına dair kaşe ve ıslak imzalı belge.

6. Araç Görme Belgesi (Zorunludur)

7. Tebligat için adres beyanı ve irtibat için telefon, elektronik posta adresi, KEP adresi ve varsa faks numarası

8. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler;

Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

a) Vergi Levhası ile Vergi Dairesi ile SGK borç yoktur yazısı

b)Mali yeterlilik belgeleri; onaylı Bilanço, Gelir Tablosu ya da bir önceki yılın kurumlar vergisi beyannamesi ve son dönem geçici vergi beyannamesi.

9. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması

İhale dokümanı, idarenin adresinde ücretsiz görülebilir. İhale doküman örneğini almak isteyen isteklilerin ihale doküman bedeli karşılığı idareden alabilir.

10. Teklifler, ihale tarih ve ihale saatinden 1 saat önce, 26 Ağustos Yerleşimi İnönü Mah. Kayışdağı Cad.34755 Ataşehir İstanbul – Satın Alma Koordinatörlüğü Birimi Oda No:ZH26-C adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

11. İstekliler tekliflerini, birim fiyat üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle, iş kaleminin miktarı ile bu kalem için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, kısmi teklif verilemez.

12. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

13. Konsorsiyum, iş ortaklıkları ve adi şirket ortaklığı olarak ihaleye teklif verilemez.

14. İhale bedeli KDV dâhil olup, ihale bedelinden kaynaklanan Damga Vergisi ile devir ve tescil masrafları tamamen alıcı tarafından karşılanacak ve ilgili kurumlara ödenecektir.  Devir tarihine kadar olan ve aracın aynından doğan tüm vergi borçları ile varsa trafik cezaları devir tarihi itibari ile ihale makamına aittir.

İhale Dosya İçeriği;

1. İhale İlanı