İhale İptali - Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Deneysel Araştırma Merkezi ve Kozmetik Birimi Havalandırma ve İnşai İşleri İhalesi

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ

İHALE İPTAL İLANI

15.04.2021 tarihinde saat 11:00’de Açık İhale yapılması kararlaştırılan 202102014 numaralı Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Deneysel Araştırma Merkezi ve Kozmetik Birimi Havalandırma ve İnşai İşleri İhalesi, 16/11/2018 tarihli 30597 sayı numaralı Resmi Gazetede yayınlanan Vakıf Yükseköğretim Kurumları İhale Yönetmeliği 36.1 Maddesine göre iptal edilmiştir.

İptal Nedeni veya Nedenleri:

İhalede bulunan teknik şartnamenin yanlış ve istenilen hizmeti net ifade etmemesinden dolayı, ilgili ihalenin gerçekleşmesi durumunda eksik hizmetin alınması veya fazla maliyet nedeniyle kurumun zarara uğrayacağının öngörülmesi nedenleriyle gerçekleşmesi planlanan ihalemizin iptaline karar verilmiştir.

İhalenin yayınlandığı gazete ve tarihi; DÜNYA - 08.04.2021