IEEE'den Yeditepe Üniversitesine İlk Ödül

"IEEE den Yeditepe Üniversitesine İlk Ödül

Yeditepe Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü bünyesindeki IEEE Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Topluluğumuz, merkezi Amerika Birleşik Devletlerin de bulunan dünyanın en büyük teknik profesyonel organizasyonu olarak adlandırılan IEEE -Institute of Electrical and Electronics Engineers' tarafından "Exemplary Student Branch 2020" ödülüne layık görülmüştür.

IEEE markasını üyelere anlatmak ve üyeleri mesleki hayata hazırlamak adına  yapılan bilimsel ve teknik projeler, etkinlikler değerlendirilerek takdim edilen bu önemli ödülün alınmasında emeği geçen IEEE Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr.Gör. Tuğba Haykır Ergin'i, Yönetim Kurulu Başkanımız Muhammet Emin Yüksel'i ve IEEE Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Topluluğumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz."