Grafik Tasarımı Bölümümüzden Yrd. Doç. Dr. Özlem H. Mutaf Büyükarman, ABD Bloomsburg Üniversitesi'nde düzenlenecek olan The Mark On The Wall Uluslararası Jürili Sergi için açılan yarışmayı kazandı

Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi ve Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Özlem H. MutafBüyükarman, 1839’da ABD’de kurulan, ülkenin prestijli ve köklü üniversitelerinden sayılan Bloomsburg Üniversitesi’ndeki sergiye katılacak.

Bu yıl 4 - 7 Haziran 2015 tarihleri arasında Bloomsburg Üniversitesi’nde 25.’si düzenlenecek olan “Virginia Woolf ve Çağdaşları” Konferansı kapsamındaki, Uluslararası Jürili “The Mark On The Wall” Sergisi için açılan yarışmayı kazanan Yrd. Doç. Dr. Mutaf Büyükarman, “Do Not Call Me Anything IV” isimli eserini sergilemeye hak kazandı.