Ana içeriğe atla

Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Özlem Mutaf Büyükarman'ın 4th International Emerging Artist Award (IEAA) Başarısı

Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Özlem Mutaf Büyükarman, 4th International Emerging Artist Award (IEAA), Dubai ve partner Avrupa şehirlerinde düzenlenen, uluslararası jürili sanat yarışmasında, ilk elemeyi geçerek The Best of 2016 International Emerging Artist Award kataloğunda Yeditepe Üniversitesi adına yer aldı; ardından ikinci elemeyi de geçen Yrd. Doç. Özlem Mutaf Büyükarman’ın Brüksel’de TAG bxl gallery tarafından 3 eseri ile sergilendi. IEAA'ya bu yıl yaklaşık 80 ülkeden 1600 başvuru gerçekleşti. Açılışa birçok uluslararası sanatçı, akademisyen, sanatsever, koleksiyoner ve birçok ülkeden diplomatik temsilciler katıldı.

 

Yrd. Doç. Özlem Mutaf Büyükarman, 29 Mayıs tarihinde de TAG bxl tarafından düzenlenen günümüz sanatçıları ve sanatı konulu panelde de akademisyen ve sanatçı konuşmacı olarak yer aldı. Panelde yer alan konuşmacılar:

Ozlem Mutaf Buyukarman, artist and laureate International Emerging Artist Award 2016. Yeditepe University, Istanbul.

Tania Nasielski, Curator Besme 2015 Brussels and responsible artistic actions and partnerships at SOFAM. Brussels

Jacques Deret. Art collector. Founded the initiative www.Art-Collector.fr<http://www.art-collector.fr/> with his wife Evelyne.

Emmanuel Lambion. Curator for the BN project, Maison Grégoire, artistic and curatorial platform. Deputy Director Royal Academy of Fine Arts Brussels.

Moderator Johanna Suo, Director Arts Lab Brussels, TAG bxl