GLOBAL MEDIA JOURNAL TURKISH EDITION Dergisinin 2018 Güz Sayısı Çıktı

Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nün yayına hazırladığı uluslararası hakemli online dergi “Global Media Journal TR Edition” 2018 Güz 17.sayısı okurlarla buluştu.

İnternet ortamında yayınlanan ve erişime açık akademik bir dergi olan Global Media Journal, 14 ülkede değişik dillerde yayınlanıyor. Global Media Journal Turkish Edition ise Yeditepe Üniversitesi’ne bağlı olarak internet ortamında yılda iki kez, bahar ve güz dönemlerinde çıkıyor. Akademisyenler arasında bir network oluşturma ve çalışmalarından birbirlerini haberdar etme amacını taşıyan dergi, küresel ölçekte iletişim alanındaki Türkçe ya da İngilizce yazılmış akademik çalışmaları içeriyor.

2002’de yayınlandığı ilk günden bu yana birçok akademisyen, araştırmacı ve iletişimle ilgili kurumun ilgisini çekmeyi başaran dergide, medya ve kültür, küresel medya, kültürlerarası iletişim, tüketici kültürü, demokratik yönetimlerde medyanın rolü, küresel adalet, propaganda, haberlerin ticarileşmesi, yeni medya teknolojileri, bölgesel medya ve medyaya ilişkin düzenlemeler gibi çok çeşitli konularda yapılan çalışmalar yer alıyor.

Global Media Journal Turkish Edition’ın 2018 Güz sayısına buradan ulaşabilirsiniz.

globalmediajournaltr.yeditepe.edu.tr