Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Bülteni (YÜGETAT) 2. Sayısı Çıktı!

Sağlık alanında öncü bir kuruluş olan Yeditepe Üniversitesi’nde akupunktur, ozon terapisifitoterapi gibi ana GETAT uygulamaları güncel bilgiler ışığında uzun yıllardır başarı ile yapılmaktadır. Ayrıca aynı konularında çok deneyimli öğretim üyelerimiz tarafından hekimlere yönelik Sağlık Bakanlığı onaylı sertifikalı eğitim programlarımız devam etmektedir.

GETAT’ın önemine inanan Yeditepe Üniversitesi bilim insanları olarak, bu yaklaşımları daha çok tanıtmak, konuyla ilgili toplumu bilinçlendirmek amacıyla hazırladığımız YÜGETAT (Yeditepe Üniversitesi GETAT) bülteninin 2. sayısını sizlere sunmaktan mutluyuz. Bazen hekime söylenilen bazen de gizlenilen, yaygın olarak kullanılan bu yöntemler hakkında bilgilenmek hem sağlık çalışanları hem de hastalar için önem arz etmektedir.

Bu sayımızda fibromiyaljikronik yara tedavisiartrit, infertilitesoğuk algınlığı gibi konularda GETAT uygulamalarının kullanımına yer veriyoruz. Bunun yanında GETAT dışında olmakla birlikte vitamin-mineral desteğiakne-diyet ilişkisi gibi çok merak edilen bazı konuların paylaşıldığı yazıları da ilginize sunuyoruz.

YÜGETAT 2. Sayımızı  keyifle okumanız dileği ile..