Gastronomi ve Mutfak Kültürü Yüksek Lisans Programı Açıldı

Yeditepe Üniversitesi sınırları Türkiye coğrafyasını aşan Türk mutfak kültürüne katkı sağlamak amacıyla önemli bir adım daha attı.

Türk mutfak kültürünün derinlemesine incelenerek kayıt altına alınması, korunması ve gelecek nesillere aktarılmasının yanı sıra sektörde rekabet edecek inovatif çalışmalara imza atılması hedefiyle Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Kültürü yüksek lisans programı hayata geçirildi. Programa, bahar ve güz dönemlerinde, tezli ve tezsiz olmak üzere toplam 60 öğrenci kabul edilecek.

Basın Yansımaları: dha.com.tr | aa.com.tr | qualitydergisi.com | trthaber.com | gastronomiturkey.com | gida2000.com | chefhaber.com