European Federation of Periodontology Postgraduate Eğitim Akreditasyonu Program Sınavı, Diş Hekimliği Fakültemizde Yapıldı

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden 16 üniversitenin dahil olduğu European Federation of Periodontology Postgraduate Eğitim Akreditasyonu program sınavı 19.11.2015 tarihinde, Türkiye’den bu akreditasyonu  bulunan ilk ve tek Üniversite olan Yeditepe Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalında yapıldı. Sınava programın direktörü Prof. Dr. Selçuk Yılmaz veexternal examiner olarak London School of Medicine & Dentistry, Queen Mary University of London’da  Periodontoloji ve Oral İmplantoloji Bölüm Başkanı ve Oral Klinik Araştırma Enstitüsünün başkanı olan Professor Nikolaos Donos katıldı. Sınavda bölümde eğitimini tamamlayan Dt. Dimitri Panagiotou, Dt. İlknur Özenci ve Dt. Gizem İnce tezlerini ve beşer klinik vakalarını sundular ve tartıştılar. Sınavda başarılı bulunan üç aday Avrupa Topluluğu ülkelerinde geçerli olan diplomayı almaya hak kazandı.