Mezuniyet Törenleri / 2020 ve 2021

Serender/Etkinlik Alanı

editepe Üniversitesinin Değerli Mezunları,

2020 ve 2021 Mezuniyet Törenlerimizi, 8-12 Eylül 2021 tarihleri arasında kampüsümüzde yapacağız.

Tüm mezunlarımızı özlemle bekliyoruz.

* Gerçekleşen törenlerimizin videolarına üniversitemizin Youtube hesabından ulaşabilirsiniz.

Pandemi Nedeniyle Sosyal Mesafe Gözetilerek Taslak Tören Akışımız (Detaylarda kısmi değişiklikler oluşabilir)

• Öğretim üyelerimizin sahneye daveti ve yürüyüşü
  • Mezun olan tüm öğrencilerimizin tören alanına daveti ve isimleri okunurken yerlerine doğru yürüyüşü
  • Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
  • Yüksek onur ve onur belgesi alan öğrencilerimizin isimlerinin okunması
  • Fakülte 1.2.3.sü ve bölüm 1.2.3.sü olan öğrencilerimizin isimlerinin okunması
  • Fakülte 1.si olan öğrencimizin konuşması
  • Dekanımızın konuşması
  • Kep atma seremonisi
  • Kapanış ve ikramlar

Cübbe Dağıtımı:

• 31.08.2021 Salı günü başlayıp mezuniyet törenlerinin son tarihi olan 12.09.2021 Pazar gününe kadar devam edecek.
  • Dağıtım saatleri 09.00-17.00.
  • Pandemi nedeniyle kiralama yapılamayacak.
  • Detaylı bilgi için: 0216 578 00 00 / 3189 veya 3705
  • Dağıtım alanları
    • Güzel Sanatlar Fakültesi binası.
    • İletişim Fakültesi alt giriş kapısındaki açık alan.
    • Cübbe temini aşamasında, öğrencilerimizin yanlarında keplerini tutturmak için siyah tel toka bulundurmalarını rica ediyoruz. Pandemi nedeniyle kep takma hizmeti verilemeyecek.

Notlar:

• Öğrencilerimizin tören başlamadan önce Fakültelerimiz tarafından belirlenen toplanma yerlerinde bildirilen saatten önce hazır bulunmalarını rica ediyoruz.
  • Törenler süresince profesyonel fotoğraf çekimleri, İSTEK Foto Film Merkezi tarafından yapılacak. Ailelerimizin tören esnasında fotoğraf çekimi için yerlerinden ayrılmamaları törenlerin aksamadan yürütülmesi için önemli.
  • Festival alanına ve Üniversitemizin coğrafi yapısına uygun ayakkabı seçimi, mezun öğrencilerimizin ve ailelerinin daha rahat hareket etmelerini sağlayacaktır.
  • Törenler hakkında soru sormak ya da bilgi almak isteyen öğrencilerimiz ilgili fakülte sekreterlerinden bilgi alabilirler.