Marka Zirvesi 2019

GSF 8. Kat Konferans Salonu

Dünyada ve Türkiye’de markaların yürüttüğü stratejik yaklaşımlar ve bu amaçla gerçekleştirdiği iletişim faaliyetlerinin ele alınacağı “Marka Zirvesi 2019”, ulusal ve uluslararası şirketlerin yöneticilerine ev sahipliği yapacaktır.

Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi / Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümleri öğrencileri tarafından düzenlenecek Marka Zirvesi 2019, Dr. Öğretim Üyesi. Duygu Aydın Aslaner’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilecektir.

Marka Zirvesi 2019’a, NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Projepark Creative & Yapım Ajans Başkanı Özlem Çelik, Demirören Medya Pazarlama ve Kurumsal İletişim Uzmanı Umut Tıkır, Penti Dijital Marka Yöneticisi Çiler Kocaman, Penti Dijital Dönüşüm İş Lideri Yiğit Kalafatoğlu ve TBWA Tasarım Direktörü Özge Güven gibi konusunda söz sahibi profesyoneller katılacaktır.

Zirveye kayıt için tıklayınız.