Kültür Sanat - Saffet Emre Tonguç ile Boğaz Sefası

Boğaz

Beylerbeyi İskelesi

Keyifli ve bol hikayeli bir boğaz yolculuğuna çıkmaya hazır mısın?

Etkinlik Kuralları

1)  17 Mayıs 2022 Salı günü okuldan servis kaldırılacaktır. Servise binerken biletler kontrol edilecektir. Lütfen biletlerinizi hazır bulundurunuz.

2)  Servis kalkış saati 15.00. Lütfen 15 dakika öncesinden servisin önünde olunuz.

3)  Tekne Beylerbeyi İskelesinden kalkacaktır. Hava şartlarına göre aynı gün değişiklik gösterebilir.

4)  Davetiye 1 kişiliktir. Sadece Yeditepe Üniversite öğrencilerimiz ve çalışanlarımıza özeldir.

5)  Mezunların katılımına açık değildir.

6)  Üniversite giriş kartınızı yanınızda bulundurunuz. Kimlik kontrolü olacaktır. Önce Kayıt yaptır.

7)  Sonra sana İstanbul'u hatırlatan bir fotoğraf ve cümleyi Instagram post/story olarak paylaş.

8)  @saffetemretonguc @yeditepe_kultursanat @yeditepeuniversitesi hesaplarını etiketle.

9)  Instagram hesapları yalnız paylaşım süresince gizli olmamalıdır.

10)Çekilişe katıl. Kazanırsan biletini Kültür Sanat Ofisinden gelip al. **Rektörlük Binası - Öğrenci Merkezi Koridoru

11)Kapasite sınırlıdır. Sadece çekilişte kazanan kişiler ile etkinlik haftası iletişim kurulacaktır.

12)Dönüşte yine Beylerbeyi iskelesinden kampüse servis olacaktır.