Kültür Sanat - Hey! Douglas Live Sezon Kapanış Konseri

Festival Area

Hey! Douglas Kimdir?

Müzik dünyasına bir üretici olarak ilk adımlarını Ankara çıkışlı hip hop ikilisi Mode XL’le atan Emin Yasin Vural, 2013'ten bu yana müzik haritasındaki sınırları elektronik dokunuşlarla bir bir yıkmaya Hey! Douglas adıyla devam ediyor.
1970’lerin, 80’lerin tınılarını günümüzden bakarak yeniden düzenleyen Hey! Douglas, psikedelik ve funk hissiyatlı elektronik prodüksiyonlardaki maharetlerini önce bir dizi remiksle, ardından da 2019’da yayımladığı ilk albümü Marşandiz’le gözler önüne serdi.

Hey! Douglas’ın melez ve kendine özgü sonik dünyasının zirve noktası tabii ki sahnede vuku buluyor.

Kesilmeyen bir groove’la yerinizde durmanın güçleştiğini, kolektif hâlde yükselmenin mümkün olduğunu hissedeceğiniz bir deneyime hazır olun!

Konser Kuralları

Etkinlik sadece Yeditepe Üniversitesi öğrenci ve çalışanlarının katılımına açık ve ücretsizdir. Katılım için kayıt yaptırmak gereklidir. Dışarıdan davetli kabul edilmemektedir. Kampüs dışındaki öğrenci otoparkı konser günü kapalıdır. Güvenlik, temizlik ve teknik sebeplerden ötürü, kapasite belirlemek için form doldurulmaktadır. Konser süresi ortalama 90 dakikadır. Etkinlikte ön grup ve after dj olmayacaktır.