İnsansız Araç Teknolojileri Semineri

Yeditepe Üniversitesi / Hukuk Fakültesi Binası (Z10)

GELECEĞE UÇMAYA HAZIR MISINIZ?

Yeditepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile Türkiye’nin insansız araç çözümleri konusunda uzmanlaşmış önder firmalarından Huma Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri birlikteliğinde Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü İnsansız Hava Aracı (İHA) Pilotu lisans programı başlıyor.

Yeditepe Üniversitesi ve Huma iş birliği ile hayata geçen İHA Eğitim Programı; yakın geleceğin en önemli teknolojilerinden biri olarak gösterilen insansız araç teknolojisinin oluşturduğu potansiyel iş sahalarında kariyer edinebilecek, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden onaylı lisanslara sahip profesyoneller yetiştirmeyi ve Türkiye’yi bu teknolojinin her alanında olduğu gibi, insan kaynağı alanında da dünyaya ihraç sağlayan, küresel bir güce ulaştırmayı amaçlıyor.

Pilot adayları, eğitim programı süresince Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü onaylı müfredat ile; İHA Sistemleri, Havacılık Esasları, Aerodinamik, İHA Operasyonu ve Mevzuatı, drone bakım ve onarımı gibi temel eğitimlerin yanı sıra simülatörlerle ve gerçek dronelar ile yapılan pratik eğitimlere tabi tutuluyor.

Huma Genel Müdürü Naci Cansun, ilk sınıfı 1 Aralık 2018 tarihinde açılacak olan eğitim programı öncesinde, 8 Kasım 2018 Perşembe günü saat 14.00’te, Yeditepe Üniversitesi Hukuk Binası Z10’da gerçekleştirilecek seminerde insansız araçlar sektörünün dününe, bugününe ve yarınına ilişkin çarpıcı konu başlıkları sunmaya hazırlanıyor. Ayrıca seminer öncesinde, 7 - 8 Kasım 2018 tarihlerinde Sosyal Tesisler Binası’nda kurulacak stand, bu yepyeni teknolojiye dair merak edilenlere yanıt vermek üzere hizmete açılıyor.

Detaylı bilgi için: HUMA (0850) 888 10 98

Eğitim içeriği için tıklayın.