"Eleştirel Düşün: Öğren, Sorgula, Üret"

Eğitim Fakültesi Öğretim üyelerinin katkılarıyla hazırlanan 'Eleştirel Düşün: Öğret, Sorgula, Üret' Yeditepe Üniversitesi Yayınevi etiketiyle kitapçılardaki raflarda yerini aldı.

Eğitim Fakültesi, İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı Öğretim Üyesi Dr. Hülya Kılıç’ın editörlüğünde hazırlanan kitap, üniversitemiz Eğitim Fakültesi programlarındaki eleştirel “eğitim” nosyonunun, kamusal alana taşınması fikriyle ortaya çıktı.

Yrd. Doç. Dr. Yelkin Diker Coşkun, Yrd. Doç. Dr Berke Kırıkkanat, Yrd. Doç. Dr Oğuzhan Doğan, Yrd. Doç. Dr Aysun Kunduracı, Yrd. Doç. Dr. Alper Bayazıt, Yrd. Doç. Dr Emrah Pelvanoğlu ve Dilara Demirbudak gibi Öğretim üyelerimizin okuyucularının kendi öğrenme yolculuklarını doğru biçimde yönlendirebilmesine katkı sağlayabilmek adına görüşlerini paylaşması ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Akyel’in inisiyatifiyle, kitabın yazılma süreci hızla tamamlandı.

Dokuz bölümden oluşan kitap, yazarların kendi alanlarından getirdikleri sorunsalları “Eleştirel Düşünce” bağlamında tartıştıkları, başta orta ve yükseköğretim öğrencileri olmak üzere, konu ile ilgili bütün okurlara hitap edecek şekilde yazılmış yazıları içeriyor.

Kitaba İstekle.com online satış sitemizden ulaşabilirsiniz.

Haberin devamı Eğitim Fakültesi web sayfasında..

Sosyal Medyada da Bize Takip Edin!