Dr. Öğr. Üyesi Binnur Okan Bakır Bloomberg HT’ye Konuk Oluyor

Sağlık Eğitiminde Fark Yaratmak

Yeditepe Üniversitesi, kuruluşunun 25’inci yılında, geleceğe ışık tutan projelerini, AR-GE çalışmalarını ve üniversite-sanayi işbirliklerini ekrana taşıyor. Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi, akademisyenleri, öğrencileri ve mezunlarıyla gelecek vizyonunu anlatıyor.

Yeditepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve aynı zamanda Beslenme ve Diyetetik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Binnur Okan Bakır, 8 Mayıs Cumartesi günü, saat 11.35’te, Eğitim Merkezi’nde Turgut Özay’ın sorularını yanıtlıyor. Sağlık bilimleri eğitiminde fark yaratmak için yapılabileceklere dair görüşlerini aktaran Dr. Öğr. Üyesi Binnur Okan Bakır, sürdürülebilir beslenme için atılabilecek adımlara dikkat çekiyor.