Dr. Öğr Üyesi Bengi Korgavuş ve Dr. Öğr. Üyesi Özgür Köylüoğlu, Bloomberg HT'ye Konuk Oluyor

p1

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı ve aynı zamanda Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü Başkanı Dr. Öğr Üyesi Bengi Korgavuş ile Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Özgür Köylüoğlu, 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü, saat 11.10’da, Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programında, Turgut Özay’ın konuğu oluyor.

Dr. Öğr Üyesi Bengi Korgavuş ve Dr. Öğr. Üyesi Özgür Köylüoğlu, alanlarında öğrencilere sundukları eğitimle ilgili bilgiler verirken kentsel tasarım ve inşaat mühendisliği alanlarının kentler için nasıl çözümler üretebileceğine odaklanıyor.