Dr. Öğr. Üyesi Barış Gençer Baykan ve Dr. Öğr. Üyesi Bengi Korgavuş Bloomberg HT’ye Konuk Oluyor

Sürdürülebilir Bir Dünya için Neler Yapabiliriz?

Yeditepe Üniversitesi, kuruluşunun 25’inci yılında, geleceğe ışık tutan projelerini, AR-GE çalışmalarını ve üniversite-sanayi işbirliklerini ekrana taşıyor. Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi, akademisyenleri, öğrencileri ve mezunlarıyla gelecek vizyonunu anlatıyor.

Yeditepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Barış Gençer Baykan ve Mimarlık Fakültesi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bengi Korgavuş, 17 Nisan 2021, Cumartesi günü, saat 11.35’te, Eğitim Merkezi’nde Turgut Özay’ın sorularını yanıtlıyor. Baykan ve Korgavuş, sürdürülebilir bir dünya için bireysel ve toplumsal anlamda neler yapılabileceğini anlatıyor.