Antik DNA’dan Sürdürülebilirliğe Genetik ve Biyomühendislik Alanının Tarıma Katkıları
Yeditepe Üniversitesi, kuruluşunun 25’inci yılında, geleceğe ışık tutan projelerini, AR-GE çalışmalarını ve üniversite-sanayi işbirliklerini ekrana taşıyor. Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi, akademisyenleri, öğrencileri ve mezunlarıyla gelecek vizyonunu anlatıyor.
Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Bahar Soğutmaz Özdemir, 29 Mayıs Cumartesi günü, saat 11.35’te, Eğitim Merkezi’nde Turgut Özay’ın sorularını yanıtlıyor. Özdemir programda, tarım alanına katkı ve tarımda sürdürülebilirlik için bölüm bünyesinde yapılan “Tarımsal İyileştirme”, “Tarımda Dijitalleşme” ve “Antik DNA” gibi AR-GE çalışmalarına ilişkin bilgiler veriyor.