Dr. Öğr. Cem Levent Altan ve Prof. Dr. Taner Akbay, Bloomberg HT'ye Konuk Oluyor

p3

Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı ve aynı zamanda Kimya Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Cem Levent Altan ile aynı fakültenin Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Taner Akbay, 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü, saat 12.10’da, Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programında, Turgut Özay’ın konuğu oluyor.

Dr. Öğr. Cem Levent Altan, mühendislik fakültesinde verilen eğitimle ilgili genel bir çerçeve çizerken kimya mühendisliği bölümünde okuyan öğrenciler için kamu-özel sektör destekli araştırma projelerini anlatıyor. Prof. Dr. Taner Akbay ise geleceği şekillendirecek alanlardan biri olarak nitelendirdiği malzeme bilimi ve nanoteknoloji mühendisliği alanında eğitim alan öğrencileri nelerin beklediğine dair ipuçları veriyor.