Doç. Dr. Ece Ceylan Baba ve Mimar Emre Arolat Bloomberg HT’de Umut-Elazığ Projesini Anlatıyor

Topluma Umut, Türkiye'ye Örnek Mimari Tasarım

UMUT - ELAZIĞ

Yeditepe Üniversitesi, kuruluşunun 25’inci yılında, geleceğe ışık tutan projelerini, AR-GE çalışmalarını ve üniversite-sanayi işbirliklerini ekrana taşıyor. Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi, akademisyenleri, öğrencileri ve mezunlarıyla gelecek vizyonunu anlatıyor.

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Mimarlık Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ece Ceylan Baba ve Emre Arolat Mimarlık Kurucu Ortağı Emre Arolat, 20 Mart 2021 Cumartesi günü, saat 11.35’te Eğitim Merkezi’nde, Turgut Özay’ın sorularını yanıtlıyor. Doç. Dr. Ece Ceylan Baba ve Emre Arolat, Elazığ’a Umut, Türkiye’ye örnek olacak Umut Elazığ projesine dair gelişmeleri kamuoyuyla paylaşıyor.