Doç. Dr. Bülent Kılıç Bloomberg HT’ye Konuk Oluyor

Üniversitenin Vazgeçilmezi Sosyal Gelişim için Öğrenci Dekanlığı

Yeditepe Üniversitesi, kuruluşunun 25’inci yılında, geleceğe ışık tutan projelerini, AR-GE çalışmalarını ve üniversite-sanayi işbirliklerini ekrana taşıyor. Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi, akademisyenleri, öğrencileri ve mezunlarıyla gelecek vizyonunu anlatıyor.

Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Dekanı ve aynı zamanda Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Bülent Kılıç, 22 Mayıs Cumartesi günü, saat 11.35’te, Eğitim Merkezi’nde Turgut Özay’ın sorularını yanıtlıyor. Bülent Kılıç, programda, öğrencilerin üniversiteye ilk adımlarından itibaren yanlarında olan, onları kültür-sanat etkinlikleri, kulüp faaliyetleri, sağlık, spor organizasyonları ve kariyer-gelişim hizmetleri açısından bir bütün olarak destekleyen Öğrenci Dekanlığını anlatıyor.