Bloomberg HT - Eğitim Merkezi’nin Konukları Prof. Dr. Metin Turan ve Dr. Öğr. Üyesi Bahar Soğutmaz Özdemir

Yeditepe Üniversitesi, Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programında üniversite-sanayi işbirliklerini, AR-GE çalışmalarını ve girişimcilik projelerini anlatıyor.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Metin Turan ve Dr. Öğr. Üyesi Bahar Soğutmaz Özdemir, Eğitim Merkezi programında, 30 Mayıs 2020 Cumartesi günü, saat 11.00’de Turgut Özay’ın konuğu oluyor.

Covid-19 pandemisinin ortaya koyduğu şartlar çerçevesinde tarımda sürdürülebilirliğin sağlanması için alınması gereken önlemlere dikkat çeken Prof. Dr. Turan ve Dr. Öğr. Üyesi Özdemir, bölümde bilimsel tarım adına yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler veriyor.