Bloomberg HT - Eğitim Merkezi’nin Konuğu Öğrenci Dekanlığımız

Üniversitemiz Öğrenci Dekanı Doç. Dr. Bülent Kılıç ve Model Birleşmiş Milletler Kulübü Genel Sekreteri, öğrencimiz Umur Kervancıoğlu, Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programında Turgut Özay’ın konuğu oldu.

Öğrenci dekanlığının, bir üniversite ve öğrencileri için neden vazgeçilmez olduğunu anlatan Doç. Dr. Bülent Kılıç, dekanlığın fonksiyonlarından bahsetti. Öğrencilere birçok konuda rehberlik hizmeti verdiklerini ifade eden Doç. Dr. Kılıç, “Çok iyi bir takımımız var. Takım olma kültürünü öğrencilere de aktarıyoruz. Onlar da kulüplerde bir takım gibi hareket ediyorlar. Bunu ne kadar yaygın hale getirebilirsek (yapılan işlerin) üstesinden gelmemiz o kadar kolay oluyor” dedi. Umur Kervancıoğlu ise kulüp deneyimlerini anlattı.

İzlemek için tıklayınız.