Bilgi Merkezi - Yeni Abonelik | JOVE

BİLGİ SİZLERLE PAYLAŞILDIKÇA GÜZEL!!!

YENİ ABONELİK – JOVE

Bilgi Merkezi, JOVE veri tabanını abonelik kapsamında elektronik kaynak koleksiyonuna dahil etmiştir.

Bilgi Merkezi olarak bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedik.

KAMPÜS DIŞINDAN ERİŞİM DETAYLARI:

Erişim linki için tıklayınız

NOT: Erişim linkine tıkladıktan sonra karşınıza çıkacak olan Kampüs dışı erişim sayfasında yer alan Kullanıcı adı ve şifre alanına OBS kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazınız. Sonrasında yönlendirildiğiniz veri tabanının sayfasından araştırmanızı yapabilirsiniz.

Veri Tabanı İçerik Bilgisi:

JoVE dünyada Etki Faktörü değerine (1.2) sahip olan tek video veri tabanıdır. An itibariyle, JoVE içerisinde 10.000’den fazla video makale mevcut olup her ay 150 yeni video eklenmektedir. Günlük olarak güncellenen JoVE içeriğindeki video makaleler, PubMed/Medline, ChemAbstracts, SciFinder ve Scopus gibi otorite kaynaklar tarafından indekslenmekte; Nature, Cell, PNAS ve PLoS gibi bilimsel çalışmalara yön veren yayınlarda atıf gösterilmektedir. İçeriklerin görsel – işitsel olarak kullanıcıya sunulması, yazılı metinde tıklanabilecek noktaların daha iyi ve daha kolay anlaşılabilmesine olanak tanımakta ve kullanıcılara vakit kazandırmaktadır. Erişim IP adresleriniz üzerinden, limitsiz kullanıcı erişimi olarak açılmaktadır.

JoVE Video Journal (Research): Akademisyenlerin araştırmalarında kullanabilmesi için hazırlanmış videolardan oluşmaktadır. Yeni bir teknik geliştirmek isteyen akademisyenler bu bölümlerdeki videoları izleyerek kendi deneylerini yapabilirler.

JoVE Science Education (Education): Öğrenci eğitimi için hazırlanan ve konuları basit şekillerde açıklayan videolardan oluşmaktadır. Akademisyenler bu içerikleri derslerinde eğitim amaçlı olarak kullanabilirler.

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi