Bilgi Merkezi - Yeni Abonelik | Clinical Key Student Foundation for Nursing

BİLGİ SİZLERLE PAYLAŞILDIKÇA GÜZEL!!!

YENİ ABONELİK – Clinical Key Student Foundation for Nursing

Bilgi Merkezi, Clinical Key Student Foundation for Nursing veri tabanını abonelik kapsamında elektronik kaynak koleksiyonuna dahil etmiştir.

Bilgi Merkezi olarak bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedik.

KAMPÜS DIŞINDAN ERİŞİM DETAYLARI:

Erişim linki için tıklayınız

NOT: Erişim linkine tıkladıktan sonra karşınıza çıkacak olan Kampüs dışı erişim sayfasında yer alan Kullanıcı adı ve şifre alanına OBS kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazınız. Sonrasında yönlendirildiğiniz veri tabanının sayfasından araştırmanızı yapabilirsiniz.

Veri Tabanı İçerik Bilgisi:

Erişim IP adresleriniz üzerinden, limitsiz kullanıcı erişimi olarak açılmaktadır.

İlk girişte kullanıcıların kayıt yapması gerekmektedir. Eğer Elsevier (Clinical Key, Scopus, Science Direct) için şifreniz varsa aynı şifreyi kullanabilirsiniz. Böyle bir sorun yaşandığı takdirde nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Elsevier ClinicalKey(CK) Student “Foundation Nursing Package

*99 ekitap

*37 uzmanlık alanı

* 24.000 + imaj

ARAYÜZ ÖZELLİKLERİ

*Dilediğiniz kitap içinden Bookshelf aplikasyonunu çalıştırarak;

İşaretleme,

Not alma,

İmajları sunuma aktarma,

Metin kopyalama,

Aplikasyon üzerinden sesli okuma (text to speech)

Çalışma kartları oluşturma gibi özellikleri kullanabilirsiniz.

İncelemiş olduğunuz kitapları doğrudan Bookshelf seçeneği ile açabilir ve önceki çalışmalarınıza hızlıca erişebilirsiniz.

Ödev Oluşturma (Create Assignment) modülü ve highlight, sharing ayarları yardımıyla farklı öğrenci gruplarınız ile paylaşabileceğiniz ödevleri işaretlemeleriniz ve notlarınız ile hazırlayabilirsiniz.

Öğrencileriniz hem sizin paylaştığınız, hem de kendi oluşturdukları notları çıktı alabildikleri gibi çevrimdışı olarak da mobil aplikasyon üzerinden okuyabilirler ve üzerinde çalışabilirler.

Birbirlerinin notlarını takip edebilirler.

Kitapların güncel baskıları çıktığında veritabanına eklenmektedir.

Kitapları online & offline okuma imkanı bulunmaktadır.

ClinicalKey Student Bookshelf aplikasyonunu telefonunuza indirerek, kurum ağından bir kez log in olarak incelemiş olduğunuz kitaplara ve çalışmalarınıza uzaktan offline olarak da erişebilirsiniz.

Faydalı videolar:

Hesap Oluşturma

ID numarası ile uzaktan erişim hesabı oluşturma

Herkese açık hale getirildiğinde ortak paylaşımlı öğrenmeyi sağlayan notlar ve vurgular nasıl yapılır?

Kitaplar içerisinde çalışma kartları (Flashcards) nasıl oluşturulur?

Bookshelf (kitaplık) uygulaması nasıl kullanılır?

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi