Bilgi Merkezi - Webinar | Elsevier ClinicalKey Student Medicine

AKADEMİK ARAŞTIRMA SERÜVENİNE YOLCULUK - 80

Elsevier ClinicalKey Student Medicine Webinarına Davetlisiniz!!!

Abonesi olduğunuz “Elsevier ClinicalKey Student Medicine” yeni nesil uzaktan Tıp Eğitimi platformu online kullanıcı eğitimi düzenlenecektir.

Tüm Tıp Fakültesi akademisyen ve öğrencileri aşağıdaki kayıt linki üzerinden kayıt olarak oturuma katılabilirler.

5 Mayıs Çarşamba Saat: 15:00

Kayıt linki için tıklayınız.

Eğitim Dili: Türkçe

Öğrenciler için: Kayıt yapma /”Akıllı Arama”yı kullanma/notlar oluşturma ve arkadaşlarınızla paylaşma/çalışma kartları oluşturma ve daha fazlası.

Fakülte için: Müfredatınızın çevrimiçi olarak iletilmesinde yardımcı olma / ürettiğiniz kaynaklarda imajların telif hakkı ihlali olmaksızın kullanılabilirliği /içerik linklerini sunumlarınıza ekleme /Learning Management System (LMS)’inize içerik linklerini yerleştirme/öğrencilerinize okuma ödevleri ataması yapma ve daha fazlası.

Elsevier ClinicalKey Student Foundation” içerik listesi için tıklayınız.

* 250 + kitap

* 40 uzmanlık alanı

* 85.000 + imaj

* 850+ video

* 1500 + hızlı erişilebilen özet bilgiler

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi