Bilgi Merkezi - Webinar - Elsevier ClinicalKey / ClinicalKey Student Dental ve UpToDate Advanced - Yeditepe Üniversitesi'ne Özel

Akademik Araştırma Serüvenine Yolculuk – 114

Elsevier ClinicalKey/ ClinicalKey Student Dental ve UpToDate Advanced –Yeditepe Üniversitesi’ne Özel

Kurumsal abonelik erişiminizin bulunduğu online tıp kaynaklarına evlerinizden ve mobil uygulamalardan erişim ve içerikte aradığınız bilgileri hızlı ve kolayca nasıl erişebileceğinizin anlatıldığı Elsevier ClinicalKey/ ClinicalKey Student Dental ve UpToDate Advanced online kullanıcı eğitimimize davetlisiniz!

Aşağıda iletmiş olduğumuz linke tıklayarak kayıt oluşturabilir ve sonrasında tarafınıza iletilecek olan e- maildeki linke tıklayarak eğitime katılabilirsiniz.

15 Kasım Pazartesi     12:30

Elsevier ClinicalKey Student Dental (textbooks) Diş hekimliği alanında ders kitaplarını içeren “yeni nesil uzaktan eğitim platformu” hakkında özet bilgileri aşağıda paylaşılmaktadır.

Elsevier ‘’ClinicalKey Student Dental’ içerisinde neler var?

Elsevier’ın diş hekimliği eğitimiyle ilgili 60+ kitap

38.000+ imaj

UpToDate veri tabanı, 25 Uzmanlık alanında,7300’den fazla uzman doktor tarafından hazırlanan 12.000’den fazla konu içeriğine erişim sunmakta olan kanıta dayali bir klinik karar destek sistemidir.
UpToDate; sürekli güncellenen, kanıta dayalı klinik bilgilerle donatılmış ve kullanımı kolay arayüzü ile dünyanın en çok kullanılan klinik bilgi kaynakları arasında yer almaktadır. Doktorlar tarafından hastalık teşhisinde bulunulması, tedavi planı hazırlanmasi ve klinik bilgilerin hızlı ve etkin şekilde paylaşılmasına olanak verecek şekilde tasarlanmıştır

Elsevier yayınevine ait ''ClinicalKey'' veritabanı; doktorların sorularına  hızlı yanıt veren ve akıllı bir arama seçeneği sunan oldukça kapsamlı bir veri tabanıdır.

Elsevier'e ait Clinical Key veritabanı içinde 35 tıbbi uzmanlık alanı yer almaktadır.

Doody Core Titles E-Kitap listesi içinde yer alan Elsevier kitaplarının %95’inden fazlası ClinicalKey kapsamı içinde bulunmaktadır.

NOT: Toplantı sonunda katılımcılara katılım sertifikası iletilecektir.

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi

Bilgi Merkezi