Bilgi Merkezi - Webinar - Clinical Key

Akademik Araştırma Serüvenine Yolculuk – 103

Clinical Key Online Eğitim

Elsevier tarafından sunulan klinik arama motoru ClinicalKey ile ilgili düzenlenecek online toplantı davetimiz aşağıda  bilginize sunulmaktadır. Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Toplantıda; YENİ ClinicalKey arayüzü, içerik kapsamı, erişim/uzaktan erişim fonksiyonları ve platform kullanımına yönelik özellikleri anlatılacak ve değerli konuşmacılar, ClinicalKey deneyimlerini aktaracaklardır.

Konuşmacılar:

Prof.Dr.Yüksel Ersoy – İnönü Üniversitesi –  Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı

Öğr.Gör.Dr. Ömer Faruk Aydın  –  İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi –  Acil Tıp Anabilim Dalı / Memorial Şişli Hastanesi Acil Kliniği

Aşağıdaki link aracılığı ile online oturuma kayıt olarak katılım sağlayabilirsiniz.
Kayıt oluşturduktan sonra e-posta adresinize otomatik olarak gelen linke tıklayarak kayıt oluşturduğunuz oturuma girebilirsiniz. (Lütfen istenmeyen iletiler /junk e-mail kısımını da kontrol ediniz.)

Toplantı kayıt linki:

22 Eylül Çarşamba 12:30 :

Not: Zoom oturumuna kayıt olurken kurum adınızı yazmanızı rica ederiz. Toplantı sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

ClinicalKey Erişim adresi: www.clinicalkey.com

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi

Bilgi Merkezi