Bilgi Merkezi - Webinar | Clinical Key

AKADEMİK ARAŞTIRMA SERÜVENİNE YOLCULUK - 74

(ELSEVIER ClinicalKey Webinar)

Elsevier tarafından sunulan klinik arama motoru ClinicalKey ile ilgili düzenleyeceğimiz online toplantımıza davetlisiniz.

Toplantıda; Dahili Tıp Bilimleri alanındaki ClinicalKey içerik kapsamı, erişim/uzaktan erişim fonksiyonları ve platform kullanımına yönelik özellikleri anlatılacak ve değerli konuşmacılarımız ClinicalKey deneyimlerini aktaracaklardır.

Konuşmacılar:

Prof. Dr. Kevser Onbaşı – Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi - Dahili Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı

Prof. Dr. Fehim Yaşar Anlar – Bayındır Söğütözü Hastanesi – Pediatri Bölüm Başkanı

Aşağıdaki link aracılığı ile online oturuma kayıt olarak katılım sağlayabilirsiniz.
Kayıt oluşturduktan sonra e-posta adresinize otomatik olarak gelen linke tıklayarak kayıt oluşturduğunuz oturuma girebilirsiniz.

Toplantı kayıt linki

7 Nisan 2021 Çarşamba - 12:30

Not: Zoom oturumuna kayıt olurken soyadınızın yanına kurum adınızı yazmanızı rica ederiz.
Toplantı sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

ClinicalKey Erişim adresiwww.clinicalkey.com

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi