Bilgi Merkezi - Tümer ALTAŞ A.Ş. Sınav Hazırlık ve Dil Eğitimi Veritabanı Güncelleme (e-YDS ve e-Sınav)

Bilgi Sizlerle Paylaşıldıkça Güzel…

Tümer ALTAŞ A.Ş. Sınav Hazırlık ve Dil Eğitimi Veritabanı Güncelleme (e-YDS ve e-Sınav)

İçerik Bilgisi:

Sınav Hazırlık Paketleri

(e) YDS: 2005 -2012 yılları arası çıkmış 1278 adet KPDS sorusu ve her bir sorunun video çözümü.

YÖKDİL: 2005 -2012 yılları arası çıkmış 3178 adet ÜDS (sağlık, sosyal, fen) soruları ve her bir sorunun video çözümü.

TIPDİL: 2005 -2012 yılları arası çıkmış 1019 adet ÜDS Sağlık Sorusu ve her bir sorunun video çözümü.

PTE: Sınavın 20 soru türüne ait tanıtım ve etkili stratejiler

IELTS: 4 becerinin tamamını kapsayan detaylı tanıtım ve stratejiler.

TOEFL iBT: 4 becerinin tamamını kapsayan detaylı tanıtım ve stratejiler.

Beceri Paketleri

Dinleyerek Kelime: 3642 Akademik sınav kelimesi ve her kelime için Hafıza Teknikleriyle oluşturulmuş ses bağlantısı. Sadece dinleyerek kelime öğrenme.

Çeviri Videoları 1: Cümle Çeviri Videoları.

Çeviri Videoları 2: Paragraf Çevirileri ve Strateji videoları.

Gramer: Binlerce soruluk gramer testleri

Görüntülü Gramer Konu Anlatımı: A’dan Z’ye tüm gramer konularının en ince detaylarıyla anlatıldığı 335 video anlatımlı içerik.

Özel Paketler

Kelime++: 15 adet kelime paketi: binlerce soru

OKeY: Tüm beceriler tek pakette: Okuma-anlama, gramer, kelime, konuşma, yazma, dinleme

Toplamda 10.000 üzeri görsel ve işitsel içerik; on binlerce ekstra soru.

Kayıt olmak için:

• Üniversitemiz IP aralıklarında yer alan herhangi bir cihazdan:
https://www-tumeraltas-com-tr.lproxy.yeditepe.edu.tr adreslerine girerek “Kayıt” oluşturup, “Ücretsiz Erişim” seçeneğini kullanarak içeriklere hemen erişim sağlayabilirsiniz.

Not: Hesabınız etkinleştikten sonra istediğiniz yerden veritabanlarına erişebilirsiniz; kurum ağına bağlı olmanız gerekmez.

Detaylı bilgi isterseniz betul.kurt@yeditepe.edu.tr adresine mail atınız.

Değerlendirme Formu İçin Tıklayınız.

Yeditepe Üniversitesi

Bilgi Merkezi